Výukové dřevěné hračky
Dovážíme výukové, didaktické , kreativní stavebnice a hračky Melissa & Doug. Již více jak 25 let vyrábí a stále vyvíjí výukové stavebnice a hračky pro všechny dětské věkové kategorie. Zařadila se tím mezi význačné americké výrobce. Firma nabízí 2000 produktů s velkou hodnotou, kvalitou a skvělým designem. Výukové hračky jsou důsledně testová...
Dovážíme výukové, didaktické , kreativní stavebnice a hračky Melissa & Doug. Již více jak 25 let vyrábí a stále vyvíjí výukové stavebnice a hračky pro všechny dětské věkové kategorie. Zařadila se tím mezi význačné americké výrobce. Firma nabízí 2000 produktů s velkou hodnotou, kvalitou a skvělým designem. Výukové hračky jsou důsledně testovány a splňují nejpřísnější normy. V našem eshopu najdete výběr nejžádanějších produktů. Sortiment budeme stále rozšiřovat.
Více

Výukové dřevěné hračky  Je zde 23 produktů.

Podkategorie

  • Hračky pro nejmenší
    Výukové stavebnice a hračky od Melissa & Doug. Pomozte nejmenším dětem pomocí výukových stavebnic a hraček rozvíjet jejich schopnosti. Jistě si v našem eshopu vyberete výukovou hračku k jejich prvnímu výročí.
  • Hračky pro děti od 3 let

    Výukové, didaktické stavebnice a hračky od Melissa & Doug. Výukové hračky pro tuto věkovou kategorii jsou navrženy tak, aby podporovaly nové schopnosti, zvyšovaly sebevyjádření, slovní zásobu a trpělivost.

  • Hračky pro předškoláky
    Výukové, didaktické hračky a stavebnice od Melissa & Doug . Výukové hračky pro předškoláky zdokonalují pohybové dovednosti, zvyšují pozornost, představivost, trpělivost. Pomocí těchto výukových hraček připravíte dítě na základní školu.
  • VELKÉ PUZZLE

    VELKÉ PODLAHOVÉ PUZZLE S VELKÝMI DÍLKY

produktů
Zobrazeno 1 - 12 z 23 produktů
Zobrazeno 1 - 12 z 23 produktů